Rating des Ortes: 2 Union Square, San Francisco, CA
This is an overpriced place. The quality of the sushi is OK. The presentation is good. I would say that the most positive part of the experience was a novel ambience. The quality of the food? Average
Linda B.
Rating des Ortes: 4 Ratingen, Nordrhein-Westfalen
Der Kopenhagener Flughafen an sich ist ja schon eine Sehenswürdigkeit und erinnert mehr an eine Erlebnis-/Shopping Mall als an einen klassischen Flughafen. Aus diesem Grund haben wir relativ zeitig eingecheckt, damit wir uns noch ein wenig umsehen konnten. So sind wir dann auf Yo Sushi gestoßen. Das Restaurant ist ziemlich groß und wird dominiert, durch die offene Küche in der Mitte, in der einige Sushi– Köche die ganze Zeit verschiedene Varianten frischen Sushis entstehen lassen. Diese werden dann auf unterschiedlich farbigen Tellern auf das Laufband gestellt und vorher mit einem Sticker versehen, auf dem die Uhrzeit steht, wann der Teller spätestens vom Band genommen werden muss. Auf der anderen Seite des Bandes nehmen die Gäste Platz– entweder direkt am Tresen oder aber auch in einer 4er Booth. Das Konzept ist bekannt: hinter den verschiedenen Farben stecken verschiedene Preisschlüssel. Man nimmt sich vom Band, was man essen mag. Am Ende wird dann abgerechnet. Dazu kann man außerdem auch noch warme Speisen bestellen, die dann separat zubereitet werden. Die Qualität des Sushi war durchaus in Ordnung. Natürlich ist das Ganze nicht günstig– Dänemark + Flughafen + Sushi läppert sich halt. Dafür bekommt man aber auf der anderen Seite super frisches Sushi geboten und das ist doch allemal besser, als der übliche, überteuerte Flughafenkram.
Thom M.
Rating des Ortes: 4 Amsterdam, The Netherlands
Yoyoyo Sushi! What’s up with this cool tray conveyor? In the last few years you’ve gotten so popular that even the Toyota Way was introduced to manage the likes of you. So me and my boo were almost ready to fly when we bumped into you. These capsules you’re in, sorta reminded me of sci-fi movies, or this game I used to play, called Shen Mue 2, where you could basically draw all sorts of things out in such capsules of a candy vendung machine. Probably the concept is international for quite some time, but dang I’m really inspired. I’m not the biggest eater though and ordered for only one Chicken Katsu Curry and a big coke do flush it away. This was a very decent meal and the service was very friendly. Not the kind you would be expecting on an airport! It was very crowded and if you see Asians visiting this place it should be fine at least. I’m told the concept is also str8 our of Asia. It’s still situated at an airport, so prices are a bit above the average, but it was all worth it, the total experience was cool!
Honore F.
Rating des Ortes: 4 West Warwick, RI
So happy that this place was in the airport! The food is super fresh which is evident by the team of folks chopping veggies behind the conveyor belt. Portions are on the small side, but the food itself was tasty and healthy. If you are in a hurry you can grab food right off of the belt. I myself had the veggie noddle dish off the menu and enjoyed it.
Denny H.
Rating des Ortes: 3 Florence, SC
I’ve never eaten at a place with a sushi belt, and I felt this was worth the experience! It was cool to see the variety of options, but everything was very very expensive. One plate with two pieces of sushi was 50DKK; it didn’t taste like it was worth that much. I got one plate of hot food — small serving size — and a plate of sushi. I walked out spending 100DKK(~$ 15USD) for an amount of food that is worth about $ 5. Overall, interesting experience since I have never seen a sushi belt, but the high cost is not worth another visit if I am at this airport.