Karte aktivieren
Ja | |
Nein | |
Ja | |
Kredit, EC | |
Straße | |
Ja | |
Ja | |
Ja |
Leger | |
Sehr laut | |
Alle Alkoholika | |
Ja | |
Nein | |
Nein | |
Nein | |
Ja |
Besonderheiten
Café Riese seit 1901 | Mitten im Herzen von Köln.
Einzigartige Auswahl an Sahnetorten, knusprigem Gebäck, feinsten Pralinen und duftenden Kaffeespezialitäten.
Probieren Sie auch unsere «Riesäppchen» für den kleinen Hunger oder täglich frischen Mittagsmenüs, das reichhaltige Angebot verschiedener Brotspezialitäten und dem feinsten Eis zum Dahinschmelzen — gemacht von Riese…
Café Riese since 1901 | More than 100 years of family-run bakery tradition in Cologne, Germany.
Be our guest and experience the delicious taste and quality of our popular products — all ‘home made’ in good old Café Riese tradition. Try our lovely layer cakes, crispy pastries, finest pralines and coffee specialties.
Or have a bite into our Cologne style tapas called ‘Riesaeppchen’ to get a taste of Cologne s cuisine. Or enjoy our rich selection of breads and our famous ice-cream prepared fresh in our own ice laboratory every single day.
Looking forward to welcome you soon!
Kind regards
The Café Riese Team
Firmengeschichte
Hat 1901 eröffnet.
Die Vielfalt unserer Produkte ist das Erfolgsrezept des bekannten Traditionshauses. Seit 1901 entwickeln wir hausgemachte Spezialitäten, die höchsten Qualitätsansprüchen genügen. Ein wahres Genussfest für alle Sinne!
For over 100 years the traditional and popular family-run Café Riese in Cologne has been catering to the sweet tastes of its customers with friendliness and an excellent quality.
Both today and in the past, only the highest quality standards have been good enough for our products.
Der Inhaber
Udo Z.
Inhaber
Seit 1996 führt die zweite Generation der Familie Zorn das Café Riese: Die Geschwister Birgit Andersson und Udo Zorn.
Sie stehen in der Tradition des Konditorenhandwerkes und führen diese mit frischen neuen Ideen fort. Mit ihren köstlichen Kreationen setzen die beiden neue Maßstäbe und präsentieren das Riese CaféCologne jung und zukunftsorientiert.
Since 1996 this family run business is lead in second generation by brothers and sisters Birgit Andersson and Udo Zorn.
Both having grown up with the business continue the family tradition of finest pastries combining those with new and fresh ideas.
Together with their great team delicious creations are being offered continuously standing for the new Café Riese in Cologne, Germany.