er ist oft frech und er macht es in den kebap. selbst gesehen und sein freunde sagen es. war schon lange dar aber macht es noch
Eli
Rating des Ortes: 1 San José, US
Flachsige Fleisch, Knochenstücke. Kalt und einfach nur ekelig
Selin
Rating des Ortes: 1
Chefe kauft positive Bewertungen bei google. Backware viel zu klein. Wenig Belag.
So ist es
Fredericton, CA
er kauft bewertungen
Aydin
Rating des Ortes: 2 Chicago, US
Portin mal groß, mal kleiner. Reste vom Dönerspieß mit viel Fett und Haut werden in den Döner gepackt. Das ist nicht gut und sollte nicht sein.
Jonah K.
Rating des Ortes: 5 Miami Beach, FL
Came by here for a late night meal after doing some research. We arrived an hour before closing but the owner was extremely nice and welcoming. He made everything fresh including the bread. All around awesome meal for a fair price.
Phil C.
Rating des Ortes: 5 Boston, MA
Really good lamacun with quality döner meat and salad. I came at closing time and watched the cleaning routine as I ate. These guys don’t mess around and keep a clean shop. I would eat here again for sure
Chris W.
Rating des Ortes: 5 Lodi, CA
Amazing and very nice to a guy in a city he knows nothing about and speaks Very little German. That being said their kebap is amazing!
Joke V.
Rating des Ortes: 4 Munich, Germany
This is hands down the best Döner you can have in Munich and maybe also in Bavaria or even Germany. The bread is made right the moment you order, so it is fresh and crispy, smelling like a bakery. Meat and salads for the Döner are fresh and absolutely delicious. Have it with an Airan and for 5EUR you have a scrummy dinner that for sure is also healthy(there is salad, right??). The restaurant itself is not very nicely furnished, a little cool and kind of aged. There is even a gambling machine which I think kills the atmosphere, but well, it is not the Ritz. Would give 5 stars but one thing throws me off: they are not registering all their sales in the till. I think approximately 80% of their turnover is not registered(yes they type, but the drawer remains open and the display says«Lade öffnen»). If you have ever worked in restaurants you know what that means: the 19% tax that you as a customer are paying lands 100% in the owners pocket. Comon, you have a well running business, and don’t need to pull off things like that. Don’t like it.
Jay M.
Rating des Ortes: 4 München, Bayern
Top Döner, frisches Brot und frische Zutaten. Einmal die Woche muss ich dort essen ;)
Blueyz B.
Rating des Ortes: 5 Schwanthalerhöhe, München, Bayern
Jetzt wird es mittags richtig voll. Macht aber nix, denn schneller als die Jungs & Mädls kann man nicht arbeiten. Man ist trotz langer Schlange sehr schnell dran. Die Qualität ist trotz des mittäglichen Andrangs unverändert hoch, keine Änderung zur Eröffnung. Ich hoffe das bleibt so!
Sebastian W.
Rating des Ortes: 4 München, Bayern
Döner und dürum sind unglaublich gut. Frisches Brot, viel Blaukraut und leckere Soße. Unterscheidet sich so von den Standartläden. Der Hammer ist der Milchreis, müsst ihr mal probieren! Der vorspeisenteller ist nicht so der Brüller, bleibt lieber bei den anderen Sachen und beim Milchreis.
Vendetta K.
Rating des Ortes: 4 Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen
Wirkt alles ganz frisch, hatte aber auch schon bessere Döner. Kann man aber gut essen
Neil J.
Rating des Ortes: 5 Rochester, MN
Great place, delicious food. Excellent
Aaron V.
Rating des Ortes: 5 San Francisco, CA
Chingón! This place is good! One of the greatest components of Munich cuisine is the Turkish kebabs and Westend’s Best Döner is a fine example. I wish this joint was in San Francisco because I’d be going here at least once a week.
Jamal S.
Rating des Ortes: 4 München, Bayern
Sehr guter Döner. Das Brot kann echt was und die Atmosphäre war entspannt. Eigentlich bin ich ja was Döner angeht sehr wählerisch(ich komme aus Berlin), aber hier muss ich sagen: nicht schlecht. Komme gerne wieder her.
Nick V.
Rating des Ortes: 4 München, Bayern
Ich war heute das erste mal hier. Ich habe ein dürüm gegessen, das dürüm ist sehr groß, der Preis ist ok. Das Gemüse wirkt frisch, das Fleisch war nicht trocken. Das Brot wird frisch gebacken. Die Auswahl ist ausreichend! Insgesamt gut! Das Personal ist freundlich. Man kann draußen sitzen…
Pluto N.
Rating des Ortes: 5 München, Bayern
Mein Favorit in Sachen Dürüm oder Döner, das Brot wird frisch gebacken und es wird auch nicht mit dem Fleisch gegeizt, auch der Vorspeisen oder der Dönerteller sind reichlich garniert. Die Inhaber/Angestellten sind sehr nett.
Shezan K.
Rating des Ortes: 4 München, Bayern
Der Döner hier ist wirklich sehr gut. Üppig gefüllt und mit einer leckeren Soße. Außerdem wird das Brot wirklich immer ofenfrisch zubereitet, was die Spreu vom Weizen trennt.
Sina S.
Rating des Ortes: 5 München, Bayern
Perfekt! Dürümfladen, Dönerbrot und sogar Lahmacun wird frisch im Steinofen gebacken!!!
Dmytro A.
Rating des Ortes: 5 Munich, Germany
The name of this place is a perfect specimen for truth in advertising. Indeed, this is the Westend’s BESTDÖNER! 1) They make the pide bread for the döner fresh, and that deliciousness is a force to be reckoned with! Fresh and hot from the oven with two kinds of toasted sesame seeds turn even hardcore Dürum fans into Kebapgenießer. 2) TOPPINGSHEAVEN. Every topping here has received a little extra TLC from the powers-that-be to make them extra tasty. Onions? Marinated and seasoned. Lettuce? Replaced by an actual salad mix. Red cabbage? Infused with crack cocaine, as far as I can tell. 3) WORLD’S CREAMIESTSHEEP’S CHEESE. The cheese here is like dairy satin for the palate. The customer service is really friendly here. One of the guys is nice and jokey, the other is a little more reserved but still very customer-oriented. They offer a really comfortable dining room to sit down and enjoy one’s döner feast. In all, this is probably my favourite dönerizing experience in Munich.