One of the best meals of our trip! I walked away glowing, I was so happy. Apparently celebrities flock here, but do not misunderstand this restaurant is not about the atmosphere, it’s all about the food. The view is lovely of the sea and the food is exquisite. You almost feel like you’ve stepped back in time when you walk inside. The menu is small and limited but everything they offer is likely to blow your mind. We shared the melon and prosciutto to start and shared the tomatoes and Dover sole. Easily the best Dover sole of my life and the tomatoes! God only knows(well and the Chef) what was in these blissful veggies, and if I had to guess I’d say cheese, garlic and breadcrumbs. The sauce accompanying the sole was pure French butter and lemon, and simply divine. Plus, when poured over the simply boiled potato, things really got exciting. The fraises tart was mostly berries and served with an ultra cloud-like chantily cream with the perfect amount of sweetness. This has been added to our favorites list and we are already planning our return! Prices are high and they do not accept credit cards so bring cash, money, and trust me, it’s worth every euro!
Jennifer J.
Rating des Ortes: 5 Los Angeles, CA
Not sure why this has so few reviews. From what I’ve heard it’s as local as you can get in Cannes. We had the bouillabaisse and it was as perfect as possible. Plus this spot is right on the water. The crashing waves serenade you through dinner. If you are ever going to try bouillabaisse then this is your spot. The Fish Soup was pretty awesome too. Basically the broth of the bouillabaisse with some crunchy garlic toast. The fried sole was awesome and huge and beautiful.
Julie K.
Rating des Ortes: 5 Pacific Palisades, CA
Amazing food. I try to eat here each time I come to Cannes… Amazing service. A recommend. Bring cash … :) Make reservations weeks in advance.
Natacha D.
Rating des Ortes: 4
La référence pour la bouillabaisse prenez la sans langouste 99 € avec langouste 140 € bouteille de cassis 56 € ou domaine ott 85 € Mais il faut le faire une fois dans sa vie Clientèle très class sélective et international Pas de CBLOL!!! Voiturier Sur la plage Un délice en résumé
Estelle L.
Rating des Ortes: 5 Saint-Tropez, Var
Quel endroit exceptionnel J’ apprécie énormément ce restaurant . La bouillabaisse y est sans doute la meilleur de la Côte et pour ceux qui n’ aimerait pas cette soupe de poissons, je leurs conseille la langouste à l’ armoricaine qui est toute aussi délicieuse.les desserts de très haute qualité avec les gances servies avec de la confiture maison dans d’énormes pots . mais aussi et surtout les excellents beignets accompagnés de la crème fouettée à la gousse de vanille. Aussi né manquer pas les tartes aux fruits rouges qui sont également succulents. Je conseille donc ce restaurant pour les gourmands et les mordus du poisson. Prix en rapport, compter 150EUR au moins avec 1 bouteille d’Ott rosé Ah oui j’oubliais, vue imprenable sur la mer et le cap d’Antibes par beau temps Pas étonnant que les stars et les autres plébicitent l’endroit Cdt E. L
Emiliano ..
Rating des Ortes: 5 Basel, Schweiz
wegen der Hummerbar ZH(siehe mein Bericht) fühl’ ich mich nun noch genötigt, über Tétou zu schreiben. Das Restaurant ist zwischen Cannes und Juan-les-Pins, am Golfe Juan. Es sei zu Beginn gesagt, es ist sündhaft teuer. Das erste Mal war ich vor 15 Jahren mit einem Freund aus Cannes dort, er schlug das Resto vor, ich bezahlte. Die Rechnung hatte 2 Einträge: Bouillabaisse, und lokaler Roséwein, die Zahlen schienen mir nicht korrekt… haha. Spass beiseite: Wenn Sie wie ich Cannes. Juan-les-Pins, Antibes iieben, und dort unten auf dem Sandstrand essen möchten(für die Herren, der Ausblick tagsüber lohnt sich immer!!), dann ist Tétou ab und zu einfach angesagt. Sein Glaskasten, Ambiente soso, steht mitten im Badebezirk, was die Konzentration auf das Menu teilweise beeinträchtigt. Hauptattraktion ist die Fischsuppe(verschiedene Variationen), die mundet nirgends auf der Welt besser als dort(*). Es gibt Gäste, die die Suppe mangels Erfahrung nicht korrekt bewerten können und dann bloss beim Preis hängen bleiben, die sprechen dann gerne von Abzocken. Niemand zwingt Sie, bei Tétou zu speisen. Als Alternative schlag ich solchen Kunden die überfüllten Gassen-Essplätze von Nizza bis Monte-Carlo mit superschlechtem Service vor, wo sich alle Touristen tummeln… Ich gehe sicher jedes mal zu Tétou, wenn ich da unten weile! *) Jo mei, in Biarritz gibt’s auch superfeine Bouillabaisse, wir Zentraleuropäer essen dies viel zu wenig, um wirklich Unterschiede zu merken, die natürlich regional vorhanden sind, in allen grossen Zentren, sei es Cannes, St. Tropéz, Marseille oder eben im Bordeaux… Die Speisen sind von bester Qualität. Service à la Française, nicht überkanditelt. Notabene hat es einen voiturier, der Ihren Wagen parkt. Bitte notieren, es wird nur Bargeld akzeptiert, no credit cards! ca 150−200EUR pro Person.