«We were recommended to eat here from a restaurant owner in Cinncinatti. He worked with Barbara for many years and said this food would be amazing… he was right. We enjoyed the Parm brulee with balsamic dropper(one of the best bites in Italy), Pea risotto & lamb dish… plus 2 amazing desserts and a sample plate of desserts she brought out for us also. Barbara was our server & cook. She explained how she cooked each dish, what ingrediants, amounts and love that went into making each one. It helped us feel like we were a part of the whole process & appreciated all the love that went into this food. I would recommend to anyone who wants an authentic Italian meal & is ready to try a few new things. Thank you Barbara for an amazing experience. We loved every minute of it!»
Franki
Rating des Ortes: 5 Berlin
Mein absolutes Lieblingsrestaurant in meiner Heimatstadt Florenz! Ein neuer Blick auf der italienischen Küche, der aber die Qualitaet und Bräuche der Tradition auf wunderbarer Weise bewahrt. Ich bin Vegetarierin und troztdem hatte nie ein Problem, Gerichte fuer mich zu finden. z.B. Crema Bruciata al Parmigiano mit Balsamiko, Gebratene Zucchini-Blümen mit Mozzarella gefuellt, jede Menge Pasta Varianten Wein-Auswahl ist sehr sehr gut, am bestens lässt man sich von den Eigentümern beraten. Von der Jahreszeit abhängig sind besondere Gerichte, wie z.B. Risotti mit Acquerello Reis vorbereitet(eine ganz spezielle und leckere Sorte), oder die typische süsse Frittelle fuer Fasching. Ich bin oft mit Freunden oder Familie hingegangen und es war immer angenehm und freundlich. Kann ich nur empfehlen!