War schon ein bißchen schwierig in der Nachbarschaft etwas zu finden, was auch schon vor 20 Uhr aufmacht. hier wurden wir fündig! Großes Restaurant, wo sich in 3 Räumen Tische wiederfinden. Das Restaurant hat es nicht so mit«ach, wir machen es uns gemütlich, dimmen das Licht ein wenig und stellen womöglich noch eine brennende Kerze auf dem Tisch»…née, das war nun wirklich nicht der Fall. Hier sollten wir also unsere 1. italienische Pizza testen und ach née — es gab auch tatsächliche 2 preisgekrönte Pizzen auf der Karte! Ich habe mich für die«Sud» entschieden, die 1985 als beste Pizza(fragt mich nicht mehr, auf was für einem Wettbewerb) ausgezeichnet worden ist. Beide Pizzen, die ich probieren durfte, waren echt lecker und für den Preis kann man absolut nicht meckern! Zum Nachtisch hätten wir gerne das hausgemachte Tiramisu probiert, allerdings gab es dies nicht(Freitag Abend), sondern nur eine Auswahl von fertigen Desserts, auf die wir dann gerne verzichtet haben. Am nächsten Abend hatten sie allerdings Tiramisu in petto(hatte meinen Hut vergessen und sind daher noch einmal vorbeigegangen)
Cindy W.
Rating des Ortes: 4 Henrico, VA
This place came highly recommended by our hostel owners and the place was fantastic. They are known for having a high-profile chef and the restaurant is an oldie, but classic amongst the locals here. You can see signs of age and the glorious, golden days of the past in the numerous awards, competition trophies, newspaper clippings, and celeb photographs that adorn the wall. When you walk in you can see the beautiful oven and a variety of chilled desserts and fruits. Our waiter was truly fantastic, a breath of fresh air given that 99% of the people we encountered in Milan were surprisingly extremely rude and uncourteous. Between my friends and I, we splurged and ordered: WHITESALMONPIZZA very cheesy, almost too cheesy. really delicious but a little too much, and the amount of cream/cheese and salty salmon made it a very salty pizza. 4SEASONSPIZZA vegetarian, came with mushrooms, olives, peppers, and something else, can’t remember. Did not have a bite, but person said it was delicious. BRESAOLA, ARUGULA, PARMESAN beautiful pizza. my first time trying bresaola, and it was interesting, but not necessarily a taste I’ve acquired yet. FRUTTIDIBOSCO I am nuts about this cake, but the version they gave me was small, stale, and old. Major disappointment. TIRAMISU The BEST rendition I’ve ever had. It was just amazing. LIMONCELLO a small shot of the lemon-based liquid. damn, we slowly sipped on ours and felt pleasantly buzzed within 5 minutes. There were a variety of traditional Italian food available, but they were a little out of our price range. The pizzas were about 10 euros, and the desserts about 4 – 5 euros. The non-pizza entrees were about 15 – 25 euros each.