One of the best meals I’ve had in Italy. The tortelloni was delicate and delicious. The sea bass was amazing and the potatoes are some of the best I’ve ever had.
Lara Z.
Rating des Ortes: 5 Dublin, Republic of Ireland
I love this little amazing place! They are always super nice and professional, the best to organize a graduation dinner with your family or for a romantic date ;) They have a very unusual and interesting selection of food from the territory, never unknown in terms of where it was produced. I really recommend the raw fish place, it’ something equally divine and beautiful, like a painting! All the food is paired with amazing Italian and Slovenian wines, just ask the sommelier for a recommendation! If you are visiting Trieste and want to taste the amazing delicacies we have, just go straight there, you will absolutely not regret it!
Hélène D.
Rating des Ortes: 4 Lyon
Enchanteur! Dans les petites rues étroites de Trieste, né perdez pas espoir, le restaurant est là, avec sa terrasse et ses serveurs tout de violet vêtus. Nous n’avions pas assez faim pour prendre le menu découverte(7 plats, tout de même), nous avons donc opté pour un poisson et un calamar cuit à la vapeur. Délicieux! La carte de vins est fournie et les conseils précieux. L’ambiance est décontractée, et l’élégance des italiens à table rejointe encore au charme de cet endroit, l’un des meilleurs à Trieste. Bön appetito!
Dirk R.
Rating des Ortes: 5 Wentorf bei Hamburg, Germany
This restaurant is to my view one of the best around in Trieste. Take the starter with the four different fisch’s and the four different salts. Real excellent. I would recommend to stay with the fish but meat is as well great. And finally the deserts … goodness I simply can only recommend to try them all ;-) And is is good value for money but not cheap.
Martin P.
Rating des Ortes: 3 Gauting, Germany
food was ok but in relation to the price nothing special: For 3 people we had no full-fledged 5 course menu, but a minimalistic sea food appetizer for 24 euro, 2 stuffed squids, 1 primo(pasta) and 2 secondi. The one was just a big piece of sea bass, the stuffed monkfish was good. The dessert(saffronized crème brulée) was delicious. After the food and wine was on the table the waiter didn’t take any notice of us anymore and after having asked for another glass of wine the answer was just«no, only by the bottle» without any alternative suggestion. Interior kitschy. Wouldn’t go there again, didn’t feel comfortable
Michael H.
Rating des Ortes: 5 Cherry Hills Village, CO
We searched out the best eateries in Trieste. Tried this place on our final night in town and found it to be the best of all the ones we tried. Kobe beef sliders, tagliatelle pasta with truffles, sea bass entrée all terrific. Bathroom is immaculate.
Anton E.
Rating des Ortes: 5 Vöcklabruck District, Österreich
Bei unserem letzten Besuch in Triest verbrachten wir in diesem exzellenten Restaurant genussvolle Stunden, einmal zu Mittag, einmal am Abend. Das Lokal liegt etwas versteckt hinter der Piazza Unità, schaut von außen eher unscheinbar aus, im Inneren ist aber sehr nett und stilvoll eingerichtet. Vielleicht stört manche das viele Rosa, aber das ist Geschmackssache. Die Besitzer, Fabiola und Luca Morgan, haben hier ihren Traum verwirklicht und das Chimera di Bacco zu einem der führenden Restaurants der Stadt Triest gemacht. Die Köche sind wahre Künstler, aus frischesten und besten Rohstoffen bereiten sie traumhafte Gerichte. Wir bestellten bei unseren Besuchen immer Fisch wenn man schon in Triest ist, dann ist das die richtige Wahl. Ausgesprochen delikat sind die Vorspeisen wie z.B. die gefüllten Tintenfische nach Istria-Art oder die typische Jota’, eine Suppe aus Bohnen und Sauerkraut. Die Hauptspeisen werden uns unvergesslich bleiben Amberjack Filet roasted with Treviso red cicory, Tuna as you like(wir wählten à la Siciliana) oder das Swordfish steak in almonds cover and majoram. Auch die Nachspeisen waren perfekt ein Sorbetto und ein Semifreddo. Zum Essen empfahl uns der Patron einen Chardonnay und einen Sauvignon des Weinguts Masùt da Rive aus Mariano del Friuli der Wein passte perfekt zum Essen. Auf die Empfehlungen von Signore Morgan kann man sich verlassen. Unsere Tischnachbarn entschieden sich für ein siebengängiges Degustationsmenü Perbacco mit Weinbegleitung um EUR70,-. Auch sie waren vollkommen begeistert. Das Preis-/Leistungsverhältnis ist für ein gehobenes Lokal dieser Klasse sehr gut. Die Vorspeisen beginnen ab EUR8, Hauptspeisen ab EUR18,. Unsere Fischgerichte kosteten EUR22,.