I’ve been touring France and Switzerland for a few weeks now, looking for new gastronomic experiences. Most of these experiences have been more interesting than good. Finally… This place. It’s is the pinnacle of my recent eating. I was ready to lick the plate. I tried to eat it slowly, but it was so pretty and tasty I wolfed it down. I guess I’ll have to come back and order more and try again to eat slowly. I had vegetables In a champagne sauce, wrapped in a crispy light puff pastry. I had strawberry sorbet on yogurt with fresh strawberries and some crunchy pie like crust. That was good! Service was excellent. This deserves more than 5 stars.
Sven E.
Rating des Ortes: 5 St. Gallen, Schweiz
Wir haben während des Jazz Festivals in Montreux eine Nacht in diesem Boutique Hotel verbracht, dessen Ursprünge auf das 13. Jahrhundert zurück gehen. In unmittelbarer Nähe zum Genfer See in dem Dorf Cully gelegen ist. Der Service ist recht familiär. Herausstechend ist das von Gault Millau ausgezeichnete Restaurant(18 Hauben, 3 Sterne), das die Bekanntheit der Lokalität ausmacht. Leider kamen wir nur in den Genuss des Frühstücks, werden aber auf jeden Fall auch noch die kulinarischen Genüsse bei einem anderen Besuch in der Region zwischen Montreux und Lausanne herausfinden.