One of the most amazing seafood meals I’ve ever had in all my travels around the world. Ordered the mejillones/moules(mussels) as a shared appetizer, fantastic and then the catch of the day, gilt-head(dorada). Beautiful building and décor, sat outside on the couch/booth with a vibrant, colorful vibe. Perfect pit stop for anyone on their way to southern France from Barcelona.
Cart Z.
Rating des Ortes: 5 Vaterstetten, Bayern
Hervorragendes Essen und ein außerordentlich freundlicher Service. Der Nloch über den Etang in der Anendsonne wunderbar. Wir hatten Moule Frites und calamar a la planche die waren vorzüglich. Ich konnte dem Koch nicht das Geheimnis der Marinade entlocken. Auch die Leckereien an den Nebentischen waren beeindruckend. Muss ich noch testen. Im Spätsommer ist der Etang übrigens voll von Flamingos. Kann ich nur wärmstens empfehlen.
Thomac
Rating des Ortes: 4 Leucate, Aude
Le cadre est vraiment terrible, on y mange très bien les calamars y sont vraiment excellent tout comme le cabillaud sauce llauna… si vous passez par la franqui, n’hésitez pas à vous arrêter au calamar vous né serez pas deçu…