We were very disappointed with our meals. We should have read the reviews instead of going by the 4 stars. I had the fried fish and steamed potatoes. The fish was small and flat, mostly breading, nothing special about the potatoes. My husband ordered sausage thinking salad on the side but it was a salad with some shredded cheese and sliced up hotdog. Horrible food, paid over $ 20 for a hotdog with some lettuce. Total bill was $ 54, a waste of money.
Steve R.
Rating des Ortes: 4 Princeton, NJ
Limited review: I really enjoyed the liver dumpling soup with beef marrow! The broth was strong but not greasy and was tasty with the bread. The dumpling was made of ground liver which was delicious too but if you don’t like liver you should stay away. There was no dough so it was more of a meatball. The zolli wurstli was also tasty with the horseradish but seemed like a high quality hot dog. They have a good beer selection and wasting at the bar was fine. The area has a lot of shopping and other bars/restaurants. I’d go back.
Lotte B.
Rating des Ortes: 2 Pratteln, Schweiz
Wir waren nur zu zweit im Restaurant, oben. Das Essen ist nicht besonders. Zum Vorspeise ein Salat, danach gordonbleu, Rösti zu fest gebraten, und Gordonbleue habe ich bessere gegessen.
Adam Z.
Rating des Ortes: 1 Düsseldorf, Germany
1.5 — 2 star maximum. Giving it 1 because of everyone else’s inflated reviews. Don’t order the fried fish(Hackbraten). My wife ordered the fried perch with boiled potatoes. The fish was soggy with a bad«fishy» taste. It was as it the fish was fried previously, then microwaved and served to you. There was absolutely no creativity when it came to the boiled potatoes. Peeled, boiled and put on your plate. Terrible dish makes the dish and cost difficult to swallow. I ordered the meatloaf with mashed potatoes and vegetables. It was edible, not bad but far from great. The mushroom sauce held the dish together. The vegetables consisted of yellow and orange carrots. The mashed potatoes were puréed potatoes with little seasoning but plenty of butter. Come in for a beer, go elsewhere for food. I like the room inside. 60CHF for two lunch entrees, one beer and a coke. I know Switzerland is expensive and I don’t mind spending money for a nice meal, but this was not at all satisfying. She also brought out bread before the meal. It was dry and lacked flavor. No butter or condiments were included. The server asked if it was good and I replied that I have had better. She gave us the bill, we paid and left. They advertise Feldschlossen and then only have it in bottles…
Matthias F.
Rating des Ortes: 5 Lörrach, Baden-Württemberg
Der Rehpfeffer mit Herbstgarnitur für 29, — entpuppte sich als sehr wohlschmeckende und mit verschiedenen feinen Geschmacksnuancen ausgestattete Kombination von Rehfleisch, Spätzle, Rotkraut, Maroni, Rosenkohl und Apfel. Absolut lecker. Dazu gibts verschiedene Fassbiere. Den Preis kann ich als Deutscher nicht beurteilen, weil ich in der Schweiz alles viel zu teuer finde. Für das Essen und den sympathischen Service in authentischer Bierhallen-Atmosphäre gebe ich fünf Sterne.
Stefan Z.
Rating des Ortes: 4 Berlin
Gestern zum Apero mit Freunden im neu renovierten Braunen Mutz. Ich muss sagen, ich war begeistert, mit welcher Schlichtheit und welchem Feingespür hier das Wesentliche der wunderschönen alten Bierhalle neu zum glänzen gebracht wurde. Bei meinem nächsten Besuch in der alten Heimat gerne wieder.
Pieuw
Rating des Ortes: 5 Berlin
Bestes Bier in Basel und zünftige Speisen zu vernünftigen Preisen!
Funkys
Rating des Ortes: 4 Basel, Schweiz
Gemütliches Traditionslokal mit typischer Schweizer Küche. Nichtraucher sollten allerdings vorher nochmal kräftig durchatmen.
Anne S.
Rating des Ortes: 5 Berlin
Wo trifft man z’Basel heute den Urbasler aller Generationen glücklich bei einer«Stange» Feldschlösschen vereint? Im Braunen Mutz am Barfi! Wo trifft man skizze am Zweiten Weihnachtsfeiertag komplett verfroren und frustriert weil fast alle Kneipen Basels wo ich den seltenen Besuch gern hin ausgeführt hätte geschlossen hatten? Im Braunen Mutz! Wir sitzen an langen rustikalen Tischen, trinken uns vom wärmenden Tee, über Rivella blau zur Stange und mümmeln dabei selig an den bereit liegenden und hängenden Brezeln, Schinkenbroten und Käseküechli — nicht ohne das Kommen und Gehen rings um uns zu studieren, immer wieder einen Blick in die Küche zu werfen und mit jeder verstrichenen Minuten zufriedener, wärmer, satter und willkommener zu werden. PS:Währschafte Menus und à la carte Essen ab Fr. 17.– Immer erhältlich: Bretzel, Bierrettich, Käseküechli, Frikadellen Erwähnenswert: Ja, der Schankraum ist und bleibt hässlich, aber es ist Tradition, es ist Kultur, ein Stück wenigstens, und in kleinen Dosen gut erträglich ;)