We arrived in Zurich today around 6PM after spending a few days in Italy. We were tired after the travel from Venice and were looking for a quick bite to eat. Tandoor House was the closest restaurant we could find from our hotel near the airport. We were wondering if we should go and get a carryout or dine in. So we decided to call first to confirm timings and distance. We were pleasantly surprised when we were told that they will deliver to the hotel. So we ordered the food on the phone for delivery and were told that it would be ready in 35 minutes. The food arrived on time and was well packed. We were given plates and spoons to use as well. The person who came to deliver was very polite and friendly and also answered some questions about the city and traveling around. We were already pleased by now, but the best part was yet to come… the food was excellent. We had ordered Kadai Panner, Veg Biryani, Dal Tadka, Naan and Rice. Everything was so good that we ate more than we would have normally eaten. Overall, I would highly recommend this place. As far as price, we are from the USA and the prices in Zurich are definitely much higher than back home for us. A plate that costs about USD12 – 15 back home was about USD25 here. But I think it was worth it :-)
Roger W.
Rating des Ortes: 2 Zürich, Switzerland
I had a take-out curry and was thoroughly disappointed. The chicken felt so strange it made me doubt it’s chicken and the curry had a burnt smell. The meals are generous in size but way too expensive in my opinion compared to the food’s quality.
Fobulus M.
Rating des Ortes: 4 Kreis 11, Zürich, Schweiz
gute Küche und sicher einen Besuch wert!
Kulina
Rating des Ortes: 4 Baden, Schweiz
Gepflegt und sauber, wunderbar indischer Schnörkel, ausgezeichnetes Essen, indische Musik im Hintergrund, nette Bedienung. Leider nur wenige Gäste an diesem Abend.
Oliver W.
Rating des Ortes: 4 Bülach, Schweiz
Das Tandoor Haus — Royal Indian Food kenne ich vor allem wegen der nicht unbedingt kleinen Tandoori Auswahl. Untypisch eingerichtetes Indisch Lokal(normalerweise gibt’s da traditionell viel Farben und kitschiges — ich mag es eigentlich noch ganz gerne, sofern es nicht allzu überladen wirkt und einen quasi erschlägt, bevor man überhaupt bestellt hat!). Hier wird man erstklassig bedient, und wenn man anfangs auch nicht an ein edles Indian Restaurant glaubt, wenn die Gerichte serviert werden, tut man es — nur schon der pikante Duft, der von den Tellern aufsteigt — einfach fantastisch. Am besten finde ich da das Galoti Seekh — Lammfleischspiessli, die über Nacht eingelegt wurden und anschliessend in Tandoor gebraten werden. Obschon ich das in Indien nie gegessen habe — dort bestellte ich anfangs blind(da viele Speisekarten in Udo, Hindu oder sonst einer mir fremden Sprach angeschrieben waren, und später dann: Alu Pori Masala — Kartoffeln, Huhn und Masala!). empfehlen kann ich auch die Naan mit Knoblauch, oder mit Käse. Nun, der Service ist sehr zuvorkommend und man wird mit der indischen Gastfreundlichkeit begrüsst. Die Preise liegen für ein indisches Lokal im unteren, mittleren Segment.