A very good experience in every sense. Had a wide variety of sushi, all of which I enjoyed greatly. All ingredients seemed fresh, the execution was between okay and excellent depending on the dish. The service was friendly and very attentive. At times it felt you could not put your wine glass down fast enough for them to fill it again. There were not that many customers, and the attentiveness probably goes down once the restaurant fills up. I did not spot any staff just standing around with nothing to do. I think this is pretty much as good as it gets in a touristy location at this moderate price point. Note that they have a massive list of dishes beyond sushi, too. Can’t say I tried anything else so far.
Aengelchen A.
Rating des Ortes: 3 Saarbrücken, Saarland
Sehr ordentliches Sushirestaurant, sehr umfangreiche Karte mit Bildern, sehr angenehmes und schnelles Personal. Wir hatten Makis und Nigiris mit Lachs, Thunfisch und einem weißen, japanischen Fisch. Alles gut geschmeckt, insbesondere der japanische Fisch. Die Misosuppe davor war auch gut, nur der Wakame Salat war anders als in Deutschland üblich, dickere Algen und sehr sauer eingelegt. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Wenn man möchte, kann man in separierten Räumen sitzen, in denen bis zu sechs Leuten Platz haben. Dies ist für etwas mehr Privatsphäre möglich, dafür sollte man aber reservieren. Die Einrichtung ist gewöhnlich aber ordentlich. Insgesamt ein empfehlenswertes Speiselokal. Wir werden sicher beim nächsten Urlaub wieder dort essen.
Alexandre C.
Rating des Ortes: 1 Zürich, Switzerland
Definitely and unfortunately the dirtiest and the most unpleasant Japanese food experience which I’ve ever made. By visting their site everything looks like a real Japanese restaurant. A nice restaurant accommodation and it remained only in this. The sushi was stinking because the fish was no more fresh and it should be thrown in the garbage. We ordered grilled fish and tempura too. The grilled fish was tasting old and fishy. Tempura batter was stinking after old oil and has fallen immediately from vegetables after putting it in the sauce. The service was friendly and asked us many times why we didn’t eat! It was difficult for us to understand why they asked us this question because it should be clear! Anyway, for somebody who is going to eat Japanese for the first time, it means it’s over and that’s it! I can understand a Japanese minister who once said Japanese restaurants in the world should have label«Authentic Japanese restaurant» after filling Japanese criteria. It’s because he was disappointed from Japanese restaurants abroad. After this horrible restaurant visit, only a cup of whisky helped us to calm our stomachs. Nevertheless it was an unquiet night. Japanese food is for Japanese first a food perfection and a high quality service. Japanese food restaurants outside Japan see it first as business opportunity and that makes the huge difference!
Fressr
Rating des Ortes: 4 Büsum, Schleswig-Holstein
Wir waren schon 3 X in diesem Japanischen Restaurant. «x haben wir mit mehreren Personen am heißen Tresen gegessen, einmal die Tapas auf Japanisch probiert. Beide Varianten sind bei unserem Besuch sehr schön gewesen. Eier fliegen vom Bräter richtung Mund und wenn man geschickt ist landen die im Mund, nicht aufs Auge. Netter Service, wie die Japaner eben sind. Auch die Tapas, fast ausschließlich aus Meerresfrüchten bestehend haben uns gut gefallen. Sehr zu empfehlen. Und für die nicht Stäbchenesser gibt es Gaben und Messer;))