This is quite a find. With a nice wood-burning oven, they have several nice vegetarian options in pizza, pasta, and sandwiches. Of course, Pilsner Urquell on tap plus an excellent wine selection(2005 Montepulciano). The place is situated very close to the old town square and we got seats with a great view. Ordered Pasta Arrabiata, salad, and garlic bread. Pasta was great and appeared freshly made. Thinly sliced pecorino cheese blended very well with the sharp sauce. They have a great wood burning oven but I did not order a pizza(had to break the pizza streak). Garlic bread is quite unique — it literally has a roasted garlic clove on the bread(see pic). You are supposed to peel it and rub it on the bread — ‘in situ’ garlic bread? Great wait staff who enjoyed conversing in English. The pizza chef gave a great smile for my Unilocal pics– two thumbs up!
Patric
Rating des Ortes: 1 München, Bayern
Das Restaurant scheint zu gemacht zu haben. Es sah leer aus. Am Eingang war ein Schild, aber leider auf Tschechisch. Schade
Moep
Rating des Ortes: 5 Köln, Nordrhein-Westfalen
Leckere Pizza und freundliches Personal. Echt guenstig verglichen zu deutschen Verhaeltnissen
Horsel
Rating des Ortes: 5 Bad Münstereifel, Nordrhein-Westfalen
Top restaurant. Preis leistung super. qualität super. Sind jetzt zum 3ten mal da und immer sehr zufrieden. Heute leider eine gruppe sehr lauter holländer am neben tisch.
Michael K.
Rating des Ortes: 5 München, Bayern
Scheint eine kleine Kette zu sein. Weiteres Restaurant am Wenzelsplatz/Ecke Graben. Essen ist hervorragend, tolle Nudeln und klasse Pizza darüberhinaus noch sehr aufmerksamer und freundlicher Service. Wir waren in drei Tagen dreimal jeweils an beiden Orten und der gute Standard wurde jedes mal bestätigt.