Had a late supper here tonight. It was raining and the restaurant was next to our hotel. Not many tables of diners at 2100, so service was good. We decided to try classic Austrian dishes, so I chose the Tafelspitz and my partner had the schnitzel. The Tafelspitz was a generous portion of boiled beef with a few carrots, a cream sauce and shredded horseradish. The schnitzel was two large pieces of breaded veal cutlets with a side of potatoes. Although the cutlets covered the entire plate, they were a bit bland, and my partner could not finish the dish. We finished with desserts of «curd pastry» with strawberries(3 cubes of something like warm bread pudding), vanilla cream, and an iced coffee. Everything good. But the iced coffee was more like a coffee milkshake with a ton of whipped cream in a tall glass. Overall the meal was good. Cost about 80 euros, not including the tip
Peter W.
Rating des Ortes: 5 Wien, Österreich
Gleich vorweg, das Stadtgasthaus heißt nun Stadtkrug unter der Leitung von Hr. Schmid. Dies ist gerade deswegen erwähnenswert, da die jetzige hohe Qualität mit der grauenhaften Vergangenheit nichts zu tun hat. Das auch schon aus der Vergangenheit teilweise bekannte professionelle Serviceteam rund um Hr. Schmid(Besonders möchte ich hier Herrn Gruber hervorheben) leistet hier wirklich Großes. Der Service einfach perfekt aufmerksam, die Küche mit einer wirklich tollen Interpretation Wiener Schmankerln und der Käse von Hr. Schmid … Ohne Worte. Auch wenn es zu erwarten war, großes Lob was hier innerhalb weniger Wochen geschaffen wurde.