André Jaeger and his fantastic art of cooking, he calls it the cuisine de bonheur, are getting better and better. He has pleased our taste buds before, but his passion for creating new culinary pleasures is apparently not standing still. Definitely among the most accomplished chefs in Switzerland, he adds fascinating Asian touches to his spectacular creations. It is not fusion cuisine, but something unique, originally André Jaeger. We were told that he developed his skills in the Peninsula Hong Kong already in the 1970’s. But I assure you, he is developing still, coming up with ever new creativity. His team? Second to none! He makes us passionate about his passion: art de cuisine. Don’t miss.
Alexander P.
Rating des Ortes: 5 Zug, Schweiz
Hervorragende Küche, gute Weine und sehr freundliche Mitarbeiter machen die Fischerzunft zu einem klasse Anlaufpunkt. Das Hotel ist einfach, doch wen interesiert das nach einem hervorragenden Mahl mit passenden Weinen und Digestif in der Hotelbar noch :-) … ? Im Sommer schön zum«draussen sitzen» am Rhein.
Chief
Rating des Ortes: 5 Zürich, Schweiz
GM19 Punkte. Ein Michelin Stern. André Jaeger gehört zu den besten Küchenchefs der Schweiz. Er verheiratet die asiatische mit der schweizerischen Küche. Experimentiert gerne, hat eine Super-Brigade. Das Resultat ist die«Cuisine du bonheur». Sehr empfehlenswert. Hervorragender Weinkeller. Jana Zwesper führt den Service vorbildlich. Übernachtungsmöglichkeit.