Beautiful setting in a quiet square. Very posh and not cheap but well worth it — the staff are relaxed and friendly. Good was outstanding. Shame it was my last day here otherwise I would definitely come again. Solimillo steak was SO tasty and cooked perfectly to order(rare/poco hecho). Sofi’s cochinillo(suckling pig) was also ridiculously moist and tasty. The coco pizza/millefeuille starters are great but quite filling — maybe best to share… So we never made it to dessert.
Steven H.
Rating des Ortes: 4 Morristown, NJ
High quality simple dishes made from local products and recipes. Nothing over the top, just well made delicious food. Warm bread and olive oil to start. Then we tried the salad with scallop and my wife had the lubina salvaje phenomenal presentation, small portions so I would recommend an appetizer. For the price, location, and quality it is a solid 4.5 stars, the only reason it did not get 5 is the terrance, which had a number of cars parked 5 ft from the table and the portion size, a bit too small.
Andreas F.
Rating des Ortes: 4 Stockholm, Sweden
A classy place in Palma providing excellent service and an art exhibition upstairs. Got seated in a uniqely decored dining area with fluffy wall paper giving it a special ambience within. The dinner started of with bread for an instance(in Spain), and continued on with seafood, meat and crème brûlée. All three courses was by high quality and served in a reasonable phase. We were a big party which probably draw their attention to us a little bit more, but there was no big issues rather than some broken saltcellar. Restrooms were upstairs right beside a small art gallery which you managed to jam through on your way back to the table. Im not that great art fan, but i guess it could be an interesting addition for some guests. If not, you can always use it as an icebreaker or use as a reason to leave the table for a couple of minutes, if your next not is the funniest guy on earth. Just be sure to be back for the dessert, because you are up for a treat!
Bardo N. N.
Rating des Ortes: 4 Mainz, Rheinland-Pfalz
Den ersten Abend in Palma und gleich ein Volltreffer: Im erfreulicherweise noch nicht von Touristen überrannten(aber mit mehrsprachiger Karte und Service gut auf sie vorbereiteten) Restaurant im ehemaligen Wohnhaus des Mallorquinischen Seefahrers und Kartographen Jaume Ferrer hatte ich ein sehr leckeres und gekonnt zubereitetes Abendessen. Aufgetischt werden größtenteils moderne, erfreulich ausgewogen gewürzte Variationen regionaler Spezialitäten, sowie einige Zugeständnisse an das internationale Publikum. Die Frische des Wolfsbarschs auf Fenchelcreme, den ich als Hauptgang hatte, dürfte kaum zu überbieten sein und auch die Gazpacho oder das frisch aufgebackene Brot vorweg waren echte Leckerreien. Dazu: Der Service unkompliziert und freundlich. Einzig das Sorbet kam zu wässrig und durchgeeist(a.k.a. wieder-gefroren) daher. Wäre das am Mittag vielleicht noch eine nette Erfrischung gewesen, war es nach einem deftigen Abendessen aufgrund des hohen Wassergehalts einfach zu fad und zu kalt. Daß es auch anders geht, bewies dagegen der Apéritif: Ein riesiger, frischgepreßter Orangensaft von Früchten aus lokaler Produktion zum mehr-als-fairen Preis. So viel Frucht in einem Schluck hatte ich seit Ewigkeiten nicht mehr. Überhaupt: Der Preis(insbesondere auch der Getränke!!) war, gemessen an der gebotenen Qualität, wirklich noch in Ordnung.