Came in with a group of friends purely based on convenience. Not the best food and not the best service, but it gets the job done. I ordered a beer, cream of mushroom soup, and the pork tenderloin(I was hungry, okay??). The cream of mushroom soup was waaay too salty, to the point where I could only down half of it before it became too much for me. The tenderloin was just okay, nothing spectacular nor outstandingly bad about it. If we weren’t in such a hurry to catch a bus, we would have definitely looked for a better place for dinner. But at least there’s a variety of traditional Czech dishes mingled with the random assortment of other foods if that’s what you’re looking for!
Crystal M.
Rating des Ortes: 3 Santiago, Chile
Great veggie burger and inexpensive beer! The unfiltered lager is pretty good. Beware, they charge you extra for mustard! Wtf?
Tom R.
Rating des Ortes: 2 Prague, Czech Republic
Food was okay, but one can find better restaurant in Prague at a comparable or better price. They do charge«cover charge» and they decided to bill me for water even though I requested for tap water. Decent restaurant overall in terms of food quality and atmosphere but was not too happy
Jeremy M.
Rating des Ortes: 3 Brisbane, Australia
This place was close to my hotel and i made a late sunday night visit. I visited this place because many locals seem to visit this place contrary to reviews here. The food quality was average, service average but my biigest bone to gripe was with the hidden charges or more like a tourist trap. A glass of tap water 30 czk, i did not request bread but the poor dry bread slices they served with the meal another 30 czk, i requested some butter and they charge me another 30 czk. Not woth the hidden charges.
Monset
Rating des Ortes: 5 Aachen, Nordrhein-Westfalen
Dieses Restaurant haben wir während unserem 8– tägigen Pragaufenthaltes kennen und lieben gelernt. Ca 15 Minuten Fußweg vom Wenzelsplatz enfernt, an der sehr belebten Legrova gelegen. Es hat einen sehr schönen, teilweise überdachten Innenhof und im Keller einen Musikclub, der aber wohl im Gegensatz zum Restaurant weniger gut besucht war. Freundliches, am Anfang etwas distanziertes Personal, was sich aber nach dem 3. Besuch gelegt hat. Also das Distanzierte, nicht das Freundliche:) Das Essen ist der Wahnsinn! Und wir haben uns während 5 oder 6 Besuche mit 4 Personen mindestens einmal durch die Speisekarte gegessen. Zu empfehlen ist ausnahmslos alles. Besonders gefallen hat mir das Carpacchio(hervorragendes Fleisch!) die Hühnelflügel mit Honig und Barbequesauce, wobei die Flügel erst in den Honig, dann in die Sauce gedippt wurden. köstlich! Die Hühnerleber in Rotwein mit Preiselbeeren, das Chiligulasch im Brotlaib, die Knoblauchsuppe, die Sirloins vom Rind in altböhmischer Sauce der Hammer, sogar die Pastagerichte kann der Italiener nicht besser. Wir haben das Essen dort geliebt! Und die Preise dafür noch viel mehr:) Und das Bier! Da die Zapfhähne dort glühen, schmeckt das Bier toll. Sogar Hoegaarden gibts vom Fass. Alles im halben Liter versteht sich, und das für 1,201,70 Euro! Wenn ihr in Prag seid, nix wie hin!!!