Service was slow, the girl looked really annoyed and bored while serving me. I’m not saying they need to be happy, I know they probably work for long shifts, but at least treat customers in the right way. Not going to be back for sure.
Dominik B.
Rating des Ortes: 2 Hamburg
Wir wollten nur kurz etwas Trinken — das reichte hier auch… Das Konzept der brit. Fast food-Restaurants scheint zu sein: Sitzplätze mit Bistrogarnituren ab in den Keller. Im EG gibt es keine bis einzelne Barhocker am Rand, das war’s. Interessant fand ich das Konzept des«Soft drink”-Mix yourself. Was man auch möchte, kann man zusammen mixen. ;) Powerrade in zig Varianten, Coke, Fanta etc. pp…^^ Was ich hier auch sagen kann: Können die Briten keine ordentlichen WCs bauen? Das ist ja irgendwie in den 70er-Jahren stehen geblieben, egal, wo man ist… :-/
Wayne H.
Rating des Ortes: 3 London, United Kingdom
I do not entertain having to wait for food. Fast food promises to be fast and to that standard it must be held. Below is my delivery benchmark table, from cash to ketchup: 20 seconds for a cold beverage, 15 seconds for each additional; 30 seconds for a hot beverage, 20 seconds for each additional; 15 seconds for a fried order, 10 seconds for each additional; 10 seconds for a sandwich, 5 second for each additional; 45 seconds for each sandwich(Burger King, «made-to-order» rule); 10 seconds for miscellany(fro-yo, pie and prepped salad); 5-second allowance, per bag or tray, for packing take-away orders. My two Whopper combos clocked in at two minutes on the nose, well under the 2.5-minute threshold for a tray delivery. Approved.
Géraldine O.
Rating des Ortes: 5 Bayonne, Pyrénées-Atlantiques
De savoir que vous né revenez pas en France me desole